Makkhetes beszélgetések - Kalas Györgyi
Odakint perzselő nyár, így érthető, hogy Kalas Györgyi, a Magyar tengeri gasztrokönyv szerzője nem is érkezhetett máshonnan a kedvünkért Budapestre, csakis a Balatonról.
olvass továbbOdakint perzselő nyár, így érthető, hogy Kalas Györgyi, a Magyar tengeri gasztrokönyv szerzője nem is érkezhetett máshonnan a kedvünkért Budapestre, csakis a Balatonról.
olvass továbbMindenki tudja, hogy egészségesen kellene étkezni. Ugyanakkor a mai rohanó világban sokszor nincs idő és lehetőség arra, hogy minden ebédet és vacsorát körültekintően oldjunk meg, és ilyenkor gyorsan elérhető, de nem túl egészséges ételeket fogyasztunk. Ezen segítenek az okosételek.
olvass továbbA Mission Impossible második részének flamenco jelenete a mai napig az egyik legmeghatározóbb filmélményem. Illetve annak egy kicsiny darabja. Feszültséggel, ritmussal, szenvedéllyel. Pirók Zsófia előadásai éppen úgy, ha nem jobban lüktetnek.
olvass továbbÚj lemezzel, éppen egy aznapi jó hírrel, kellemes nyári nap a Makkhetes teraszán. Nagy Edire érdemes odafigyelni!
olvass továbbAz olasz konyha vitathatatlanul sokunk kedvence. Lássunk most pár klasszikus, ugyanakkor isteni receptet.
olvass továbbNem számít, hogy még csak két hónapja barátkozol az edzőteremmel, vagy már gyakorlatilag ott élsz két éve, a mozgás utáni proteinbevitellel segíteni a testedet mindenképpen hasznos ötlet. Olyan energiapótlást fogsz tőle kapni, amire szükséged van, ennek köszönhetően a szervezetednek nem az izomszöveteidtől kell elvonnia azt.
olvass továbbOdakint esett az eső, a Nap elbújt a felhők között, kicsit enyhült a korai forró nyár.
olvass továbbIsmerjük meg a zöldségek vörös démonját, mely az egyik legkiválóbb természetes méregtelenítő és vértisztító szuperételünk. A cékla nem csupán egészségmegőrző vitaminbomba, hanem szemet gyönyörködtető színfolt a piacok standjain, és méltán érdemelte ki a gyógyító zöldség címet.
olvass továbbRuskó Róberttel, a BOLS Mixer Akadémia tanárával, a PUBLiCUM bartenderével beszélgettünk.
olvass tovább