Ne maradj le a legjobb írásainkról!

Kövess minket Facebookon.

Stylemagazin

bezárom

gasztro.stylemagazin.hu
  • STYLE.HU

    Élni tudni kell

  • Gasztro
    • Gasztro alkategória
    • Gasztro alkategória 2
    • Gasztro alkategória 3
Trendek:
Életstílus
  1. Gasztronómia
  2. Gasztro
  3. Gasztro alkategória
  4. Szódavíz a kezdetektől napjainkig

Szódavíz a kezdetektől napjainkig

  • 2012. december 04.
  • Komment

Magyarország a szódavíz hazája. Jedlik Ányos már 1828-ban felfedezte a készítés módját és az üdítő víz népszerűsége azóta töretlen.

  Tetszik
20
  Megosztás Küldés

Jedlik 1841-benhozta létre az első szódavízgyártó üzemet, így a szóda, a szikvíz, a szúrós víz esetében hungarikumról beszélhetünk. A szóda nagynyomású széndioxiddal telített víz, kiváló szomjoltó, önmagában és szörppel kevert formában is. Nekünk a szóda pótolhatatlan fröccs adalék, igazi kis gyöngyöző csoda. Kezdetektől napjainkig  a szódavíz gyártási technológia is nagyot fejlődött, és ma már vannak olyan technológiák (például a Ronaqua különböző műszaki megoldású és kivitelű gépei), amelyek biztosítani tudják az igény szerinti mennyiségű, mindig hideg és friss szódavizet.

Szódavíz a kezdetektől napjainkig - Gasztronómia - Gasztro - ásványvíz, jedlik ányos, ronaqua, szénsav, szóda, víz,

A szódás vízautomaták néhány fős cégeknek, nagyobb irodáknak, üzemeknek és családi háztartásoknak is nagy hasznára lehet.

Szódavíz a kezdetektől napjainkig - Gasztronómia - Gasztro - ásványvíz, jedlik ányos, ronaqua, szénsav, szóda, víz,

A Ronaqua Kft. 2003-ban alakult, felhasználva az alapítok sok éves tapasztalatát a szénsavas gépek gyártásának területén. Saját szabadalmak, fejlesztések és megbízható, kiváló minőségű alapgépek felhasználásával létrehoztak egy olyan gépválasztékot, amellyel a szódavíz fogyasztók ízlésének meg tudnak felelni.
Vízautomatáik többféle műszaki megoldással készülnek. Az egyik típus minden alkalommal pohárnyi mennyiséget készít. A másik megoldás esetén igény szerinti mennyiségű szóda vehető ki, az egy óra alatt felhasználható mennyiséget a gép hűtőkapacitása határozza meg. A harmadik megoldásban az óránkénti elvétel mennyiségét többszörösére növelik, az átfolyó rendszerű hűtés és a jégakkumulációs rendszer alkalmazásával.

RONAQUA WEBOLDAL

Szódavíz a kezdetektől napjainkig - Gasztronómia - Gasztro - ásványvíz, jedlik ányos, ronaqua, szénsav, szóda, víz,

  • ásványvíz jedlik ányos ronaqua szénsav szóda víz

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

  Tetszik
20
  Megosztás Küldés

Szólj hozzá a cikkhez

Stylemagazin.hu

    Kapcsolódó cikkek

    5 jel, ami arra utal, hogy dehidratált vagy

    5 jel, ami arra utal, hogy dehidratált vagy

    A legjobb hidratáló italok – Mit igyunk a megfelelő folyadékbevitel érdekében?

    A legjobb hidratáló italok – Mit igyunk a megfelelő folyadékbevitel érdekében?

    Víz, az egészséges élet kulcsa

    Víz, az egészséges élet kulcsa

    Több, mint egy ásványvíz - Primus

    Több, mint egy ásványvíz - Primus

    Víz - Az egészség alapja

    Víz - Az egészség alapja

    Mi történik, ha nem iszol elég vizet?

    Mi történik, ha nem iszol elég vizet?

    Gasztro

    • Gasztro alkategória
    • Gasztro alkategória 2
    • Gasztro alkategória 3
    • kapcsolat
    • jogi nyilatkozat
    • impresszum
    • adatvedelem
    • rss
    © Stylemagazin.hu Copyright 2007-2025 | WebSite NetSolution Media Zrt.
    • STYLE.HU

      Élni tudni kell

    • Gasztro
      • Gasztro alkategória
      • Gasztro alkategória 2
      • Gasztro alkategória 3
    • MENSTYLE.HU