Kulcsszó keresés /


Kávézzunk együtt-Wellbeing a karrierstratégia része?- Interjú Szebeni Andrással az RS kereskedelmi vezetőjével

  • 2024. szeptember 19.

A siker fogalma átalakulóban van. Nem csak a munkahelyi teljesítmény, az előléptetések és a fizetések határozzák meg, ki mennyire eredményes, hanem a belső egyensúly, a wellbeing is kulcsfontosságúvá vált. Hogyan lehet sikeres karriert építeni anélkül, hogy feláldoznánk saját testi-lelki egészségünket? A modern vezetők számára egyre világosabb, hogy a hosszú távú siker titka a wellbeing és a munka közötti egyensúly megteremtése. Mai interjúalanyom, egy sikeres vezető, aki saját karrierútján keresztül mutatja be, miért elengedhetetlen, hogy a jóllét szempontjait is figyelembe vegyük a karrier tervezése során – és hogyan lett ez az elv számára a vezetői szemlélet egyik központi eleme.

olvass tovább

Kávézzunk együtt - Egy női karrier és a belső hit ereje

  • 2024. augusztus 14.

Fejvadász és karrier tanácsadóként évek óta követem Kovács Ági szakmai karrierjét, amely inspiráció és jó példa lehet sok Nő számára. Szakmai pályafutása és életfelfogása kiváló példa arra, hogy felsővezetői karrier mellett is lehet teljes életet élni. Bízom benne, hogy Ági karrier váltásainak egyes szakaszaiban, a közös beszélgetéseink és munkánk kellő támogatást adott. Fogadjátok szeretettel a vele készült rövid interjút.

olvass tovább

„Kávézzunk együtt” – Interjú Fűri Brigittával

  • 2024. augusztus 08.

Mit jelent a karriertervezés? Miért időszerűbb, mint valaha a karrierünkkel foglalkozni? Mitől lesz hiteles egy karriertanácsadó? Milyen személyes példák inspiráltak, hogy ezzel a területtel kezdj el foglalkozni? Többek között ezekről a témákról beszélgettem Fűri Brigittával az Indra Consulting Kft. tulajdonosával.

olvass tovább

Milyen kávéspoharakra lesz szükséged, ha élvezni szeretnéd a kávé minden cseppjét?

  • 2024. július 23.

A kávézás élménye nem csupán a kávé minőségétől, hanem a megfelelő kávéspoharak kiválasztásától is függ. A Nescafé Dolce Gusto kávéfőző rendszer számos ízletes kávévariációt kínál, a klasszikus eszpresszótól kezdve a krémes latte macchiatón át a gazdag cappuccinóig. Ahhoz, hogy ezek a finom italok tökéletesen érvényesüljenek, fontos, hogy megfelelő kávéspoharakat használjunk.

olvass tovább

Hogyan kezdj újra egy rossz napot?

Ismerős? Már az ébredés utáni első percekben elkezdődik egy pechsorozat. Beverjük a lábunkat az ágy lábába, leöntjük kávéval a blúzunkat indulás előtt, nem találjuk a kulcsunkat, pedig már egyébként is késésben vagyunk. A negatív hangulatunk csak fokozódik ahogyan a rosszul indult nap is csak egyre rosszabb lesz. Állj meg ilyenkor egy percre, vess véget ennek az energetikának, majd indítsd újra a napodat!

olvass tovább

Gyümölcsös jeges kávéreceptek a nyári felfrissülés jegyében

  • 2024. május 22.

A tavasz hamarosan átadja helyét a napsütötte nyárnak, ami egyet jelent a jeges kávék időszakával. Ez remek alkalmat nyújt egy kis kísérletezéshez, amelyben a gyümölcsök édes és frissítő zamata találkozik a kávé erőteljes aromájával, hogy merész ízkombinációkat létrehozva tegyék még felejthetetlenebbé a nyári napkezdést vagy épp a fesztelen kikapcsolódást. A kávékészítés szakértőjeként a Krups összegyűjtött három meglepő gyümölcsös kávés italreceptet, amelyeket otthon is kényelmesen elkészíthetünk.

olvass tovább

Inspiráló nők a Gourmet országkóstolóján

  • 2024. május 06.

A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában, ezt hangsúlyozza idén a hazai gasztro szcéna legkedveltebb eseménye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál, május 24-26. között, a Millenárison. A „sétáló országkóstoló” ezúttal is nagyot merít a hazai kulináris kínálatból: kiváló éttermek, cukrászdák, pékségek és változatos italfelhozatal - a kávékülönlegességektől a koktélokon át a pezsgőkig - sorakozik majd mintegy száz kiállító kínálatában.

olvass tovább

Impozáns és családias hely – Egy jó kávé mellett meginterjúvoltuk a Flat White Art tulajdonosait

A beszélgetésből, amit a Flat White Art tulajdonosaival folytattunk le kiderült hogy, egyáltalán nem versenytársakat látnak a többi kávézóban, hanem sokkal inkább egy egységet, egy közösséget, ami nélkül a Vár környéke egy fokkal kevesebb lenne. Fél éve nyitott a kávézó-galéria az I. Kerület szívében, de már most egy erős törzshellyé kezdi kinőni magát. Mi a titok? Judittal, az egyik tulajdonossal ültünk le beszélgetni ezzel kapcsolatosan.

olvass tovább