STYLELIFE / Gasztronómia


Kapribogyós kerti pizza

  • 2015. július 27.

A pizza mindenki kedvence, tévhit, hogy egészségtelen, csak az alapanyagoktól függ és kijelenthetjük, hogy a pizza igenis lehet egy egészséges fogás. Az alábbi pizza tészta alacsony szénhidrát és glikémiás indexének titkát hamarosan elárulom. Ezen kívül tej,- tojás,- élesztőmentes.

olvass tovább

Megérkezett Magyarországra a Moët Ice Impérial

  • 2015. július 22.

Egy nyári parti attól lesz igazán emlékezetes, ha mindent szabályt megszegünk. Ez inspirálta a Moët & Chandon házat, amikor megalkotta a világ első jégkockával kínált champagne-át, amely idén nyáron Magyarországon is bemutatkozik. A Moët Ice Iméprial a luxus új generációját képviseli; friss és modern, minden elemében a nyárról szól.

olvass tovább

Bor, mámor, Mád

  • 2015. július 14.

A minap egy vezetői klubban beszélgetve a nagy krízishelyzetekről, váltásokról és változásokról, többször felmerült a család, mint fő támasz, háttér, meghatározó, éltető (vagy éppen visszahúzó) gyökere életünk minden szakaszának. A szüleinktől kapott csomag, illetve a gyerekeink részvétele, szerepe életünk nehéz időszakaiban olyan kérdések, amelyeken érdemes kicsit elgondolkozni. A manapság sokat hangoztatott önismereti témák szempontjából is fontos, hogy részben tudatosan, részben a lelkünk mélyére nézve foglalkozzunk ezekkel a gondolatokkal. Visszatérve a vezetői klubra, a vendégek között ott volt Luka Enikő, soproni borász is, aki soha nem készült erre a pályára, de édesapja halála után, amikor ő mindössze 25 éves volt, mégsem gondolkozott sokat, megmagyarázhatatlan belső kényszertől hajtva, átvette a céget és rengeteg munka, energia és tanulás után azóta is komoly sikerrel vezeti.

olvass tovább

Ha péntek, akkor Villány

  • 2015. július 03.

Rendezvénysorozat Magyarország egyik legszebb és leghíresebb borvidékén. Ha ki akarsz szakadni a szürke hétköznapokból, a főváros zajából, finom ételekre és kiváló borokra vágysz, megtaláltuk a neked való helyszínt. Még akkor is, ha csak egy napod van a szórakozásra. Ha ezek közül bármelyik igaz rád, egy dolog biztos, itt a helyed. Szóval, Ha péntek, akkor Villány!

olvass tovább

Villásreggelire fel!

  • 2015. június 28.

Itt van öt egyszerű recept, amit bárki könnyedén el tud készíteni. Igen, a bárkibe te is beletartozol, pláne, ha unod a joghurtot és a müzlit. Kezdjük egy ténnyel a főzésről. Főzni nem nehéz, csak el kell kezdeni. Ha pedig hétvégén a szokásosnál több időd van délelőtt, készíthetnél reggelit magadnak, a kedvesednek vagy akár a barátaitoknak. Egy jó tanács, először azért ne a leendő anyóssal próbálkozz!

olvass tovább

Májtisztító-kúra

  • 2015. június 27.

A hétvégi bulikban ledöntött koktélok távolról sincsenek jó hatással a májadra és a szervezetedre. Bár a test önmaga is előállít olyan anyagokat, melyek az emésztést segítik elő, de azért nem árt rásegíteni olyan ételek fogyasztásával, melyek felgyorsítják az anyagcserédet. Az alábbi ételeket mindennapos fogyasztásra javasoljuk annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb toxikus anyag garázdálkodjon a szervezetedben.

olvass tovább

12 szuperegészséges jégkrém recept

  • 2015. június 23.

Ahogy beköszönt a nyár, a koktélok mellett a jégkrémek is előtérbe kerülnek. Az üzletekben kapható termékek többsége viszont hozzáadott adalékanyagok sorát tartalmazza. Érdemes tehát a házi készítésű, felesleges tartósítószerektől és mesterséges színezékektől mentes recepteket választani. Az elkészült édesség nagyon mutatós is egyben, amit Instagramon sem árt megörökítenünk. Íme, 12 jeges finomság!

olvass tovább