Kulcsszó keresés /


Jótékonysági vacsora Kiss Norbival a Sulyom Tájétteremben St Andrea borokkal

  • 2021. augusztus 02.

Jótékonysági vacsorát szervez Kiss Norbi világ és többszörös Európa bajnok autóversenyző szeptember 15-én, délután 4-től a Tisza tónál Sarudon a térség egyik legkülönlegesebb és legminőségibb gasztronómiai kínálatát nyújtó Sulyom Tájétteremben. Norbi ezzel is segíteni szeretné alapítványa, a Macskaárvaház állatmentő munkáját. A hatszoros magyar bajnokként is jegyzett állatvédő autóversenyző kezdeményezése mellé nem csak Kücsön Gyula az étterem tulajdonosa, de Komjáthy Andrea ügyvezető és Berecz Ádám séf is odaállt, így mindannyian önkéntes munkában látják vendégül Norbi jótékonykodó vacsora partnereit.

olvass tovább

Egészséges és szép BOWL reggelik (smootie, zabkása és a többiek)

Ahhoz hogy az egész nap energikusak legyünk nagyon fontos a reggelt jól kezdeni. Ennek szerintem három fontos összetevője van. Az egyik, hogy valami gyorsat tudjunk készíteni, mert félálomba vagy a munkába rohanva nincs igazán idő egy több órás procedúrára. Továbbá finomnak kell lennie és az sem baj ha egészséges, ugye? Ohh és hát a szépségről sem feledkezhetünk meg, hisz ha valami széppel indítjuk a reggelt, akkor az biztosíthatja az egész napunk jó hangulatát.

olvass tovább

Viszlát őszi depresszió! – Íme 5 gasztrotipp, ami átmelegíti tested, lelked

  • 2020. október 06.

Az ősz megérkeztével, a ködös, esős napok során nincs is jobb lélekmelengető, mint egy forró, gyümölcsös pite, egy nagy csésze, gőzölgő forrócsoki vagy egy ízletes leves. Most összegyűjtöttünk 5 fantasztikus receptet, melyek tökéletesen illeszkednek az évszak hangulatához, messzire űzik a depressziót és garantáltan átmelegítik testünket és lelkünket.

olvass tovább

'A legjobb mindig sajátot alkotni.' - Beszélgetés Koháriné Szabó Éva, gasztrobloggerrel

  • 2020. október 05.

Koháriné Szabó Évával beszélgettünk, anyuka, feleség, tanár és gasztroblogger. Van egy gyönyörű, 13 éves kamasz lánya és egy nagyon huncut, 3 éves kisfia. Picit több, mint négy éve határozta el, hogy kell egy hely, ahol összegyűjti a receptjeit, amivel segíteni tudja a sorstársait és egyszer az egészet majd a lányára tudja hagyni. Ez a hely lett a Gluténmentes Íz-lik, ahol minden kenyérnek története van, minden sokadik, jól sikerült zsemlének együtt örülnek, a kérdésekre válaszokat kapnak és egy igazi nagy közösséget, szinte már családot alkotnak.

olvass tovább

Színes nyári tekercsek tofuval, Ötfűszeres kacsával, mogyoró- és szójaszósszal

Mivel idén nyáron nem mehetünk távoli vidékekre nyaralni, igy a nyaralást kell idehozni. Ázsia a konyhádban! Ezek a tekercsek igazi jolly jokerek! Nyáron mindent bele lehet tenni, ami a kertben terem vagy amit a piacon „levadászol” aznap. A gyerkőcök is biztosan szívesen fogyasztják, hisz olyan viccesek és színesek. De ha a csajok péntek este átmennek hozzád, akkor is nyerő választás.

olvass tovább

A Lexus lesz a 77. Velencei Filmfesztivál, a La Biennale hivatalos mobilitási partnere

  • 2020. augusztus 11.

Az ’egyszerű környezetbarát luxusautómárkából’ az elmúlt években a magát a film, a divat, a művészet a dizájn és a gasztronómia világában is a legmagasabb szinteken képviselve valódi életmódmárkává váló Lexus immár negyedikéve szerepel a Velencei Filmfesztivál, a La Biennale di Venezia szponzoraként. Az eseményen 36 Lexus szállítja majd világ legismertebb és elismertebb színészeit, rendezőit és más hírességeit, ám a márka nemcsak emiatt kerül majd reflektorfénybe, hanem a modelljei által képviselt innovatív technológiák és kifinomult stílus és elegancia miatt is: a Lexus ugyanis ezt az alkalmat ragadja meg az új UX 300e akkumulátoros elektromos kompakt crossover és az LC Convertible luxuskabrió olaszországi bemutatójának megrendezésére.

olvass tovább

4 mennyei spanyol desszert, amit meg kell kóstolnod

A spanyol konyháról elsőre valószínűleg a tengeri herkentyűk jutnak az eszünkbe, és ezen belül is jó eséllyel gondolhat mindenki a paellára. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a flamenco, bikaviadalok és szieszta hazájában fantasztikus desszerteket szolgálnak fel az étkezések végén, amelyek közül most meg is mutatjuk a négy legjobbat!

olvass tovább

Spárga krémleves cékla chips-szel

A tavasszal együtt megérkezett a spárga szezon is, amelyből akár a zöldet, akár a fehéret preferáljuk, rengeteg ízletes ételt készíthetünk. Most a fehér spárga krémleves receptjét hoztuk el, amelyet céklachips-szel érdemes tálalni, hogy még izgalmasabb ízélményben legyen részünk.

olvass tovább