Kulcsszó keresés /


Limonádé minden mennyiségben

A megfelelő folyadékbevitelről mindig gondoskodnunk kell. Az ásványvíz és teák mellett az egyik nagy kedvenc továbbra is a limonádé, amely nemcsak kiváló szomjoltó, de egészséges gasztronómiai élvezet. Az ital, amely a 11. század óta Európában is ismert és elismert, ma már számtalan változatban fogyasztható és a lehetőségek tárháza végtelen.

olvass tovább

Meggyes-csokis pite recept

  • 2018. április 28.

A csoki és a meggy tökéletes párosítás, hiszen a csokoládé édes íze és a meggy fanyarsága igazán harmonikus ízvilágot eredményez. Ráadásul ez egy olyan recept, amit kezdők is könnyedén elkészíthetnek, csupán pár szabad óra és egy kis türelem szükséges hozzá. Nagyon jó ötlet lehet elkészíteni, ha vendégeket várunk, ugyanis biztosan mindenkit lenyűgözünk majd vele!

olvass tovább

A 4 legfinomabb ázsiai leves, amelyeket mindenképpen meg kell kóstolnod

Rajtunk kívül nem sok olyan nemzet van, aki ilyen nagy mennyiségben fogyasztana leveseket, azonban az ázsiai konyha talán még minket is lepipál tartalmas, fűszeres, forró leveseivel. Ha szereted a különleges, pikáns, esetenként meglehetősen csípős ételeket, és szeretnél egy ebédet mindössze egy fogással letudni, akkor meg kell kóstolnod a következő levesek egyikét!

olvass tovább

Karneváli koktélok

  • 2018. február 15.

Hivatalosan is elindulhat a visszaszámlálás, hiszen itt a farsangi időszak, ami nem jelent mást, mint hogy méltó módon mondjunk búcsút a téli szürkeségnek, hideg napoknak, és belevessük magunkat a tavaszvárás időszakába. Természetesen a gasztronómiai élvezetekről sem érdemes ilyenkor megfeledkezni, a retro farsangi fánk mellé pedig íme néhány karneváli hangulat ihlette, extrém koktélkülönlegesség.

olvass tovább

Korlátlan sörkóstolással nyit újra a sörhotel

  • 2018. február 08.

Az ország legnagyobb sörkocsmájává válik február 16-18 között a Gellért Hotel. Az idén 100 éves szálloda falai közt mintegy 100 féle sört kóstolhatunk számolatlanul, a csúcsgasztronómia híveit pénteken és szombaton ötfogásos sörvacsora valamint a pazar panorámájú Lakosztályétterem várja, vasárnap pedig egy izgalmas Sörbrunch, korlátlan étel- és italfogyasztással.

olvass tovább

Pink álom - cékla minden mennyiségben

Köményes savanyúságként mindig is nagy kedvencem volt, de csak pár éve fedeztem fel, mennyi minden készíthető a cékla nevű szuperzöldségből. Ez az élénkszínű, édeskés, ropogós gyökér számtalan formában fogyasztható, levesként, főételként, italként, de gyümölcsökkel, zölkdségekkel kombinálva nagyszerű nyers salátaalap vagy nassolnivaló.

olvass tovább

Gyümölcsös ízek kavalkádja egy szem drazséba sűrítve

  • 2018. január 29.

Az enyhe télnek és a tavasz lassú, de biztos közeledésének köszönhetően talán még sosem volt ennyire színes és élettel teli a hideg évszak, ami a chocoMe boszorkánykonyháját is inspirálta: legújabb Raffinée termékünk megalkotásánál egy minden eddiginél gyümölcsösebb összeállítást hoztunk létre.

olvass tovább

A legfinomabb Cézár saláta

  • 2018. január 25.

A Cézár saláta talán a legkedveltebb a saláták körében, és ezerféleképpen el lehet készíteni. Ezúttal Angela Nilsen egészségesebb és finomabb verziója kerül bemutatásra.

olvass tovább

10 étvágygerjesztő film

A következő filmeket akár ihletforrásnak is használhatjuk, ha valami újdonságot szeretnénk az asztalra varázsolni otthon, azonban könnyed kikapcsolódásnak is tökéletesen megfelelnek. Arra azonban mindenképpen figyeljünk oda, hogy egyiket se kezdjük el éhesen nézni!

olvass tovább

Kiderült, hogy melyik az ország kedvenc levese!

  • 2018. január 06.

Hatalmas érdeklődés kísérte a Bonduelle „A Nagy Levesválasztó" elnevezésű, nyereményjátékkal egybekötött országos promócióját, amelynek arca Fördős Zé, a népszerű gasztro-blogger volt. A versenyzőknek 2017.november 6. – 2017.december 3. között olyan leves recepteket kellett beküldeniük, ahol az elkészítéshez Bonduelle-terméket használtak. A nyertes receptről 2017. december 6-12. között közönségszavazás döntött, a szerencsés befutó 350 ezer Ft értékű Electrolux termék-csomagot nyert.

olvass tovább